Branding and marketing agency

Mediazoom is a full-service branding and marketing agency that helps visionary companies emphasize their strengths and elevate their brands.

A

BTL EVENTS

Media Zoom are propriul mod creativ de a planifica si organiza evenimente. Specialistii nostri considera ca este mai bine sa construiesti ceva ce va fi iubit de 100 de oameni, decat ceva ce va placea unui milion de oameni. Din acest motiv, dezvoltam permanent strategii si concepte complete pentru clientii nostri.

B

PRINTING

O impresie care sa ramana in mintea publicului este esentiala. De asemenea, pentru a creste vizibilitatea unui brand, promovarea este la fel de importanta. In agentia noastra iti putem tipari si produce o mare varietate de materiale de marketing cu rezultate profesionale. Conteaza pe noi pentru a gestiona absolut orice serviciu de imprimare pe care ti-l doresti.

C

ILLUSTRATIONS

Agentia noastra te conduce in lumea fabuloasa a ilustratiilor si iti ofera o gama larga de servicii precum crearea de vizualuri, personaje, benzi desenate si povesti complete. Toti ilustratorii si designerii nostri talentati, cu diplome in acest domeniu, dau viata creatiilor sale si sunt capabili sa dezvolte orice continut pe care il soliciti pentru proiectul tau.

D

POSM & PACKAGING

Ne place sa spunem ca suntem croitori ai produselor publicitare. Desenam, masuram, taiem și decupam dupa forma si identitatea brandului tau. Specialistii nostri transforma ideile in schite, schitele in proiecte si proiectele în detalii tehnice finale.

E

BRANDING & DESIGN

Intelegem importanta construirii unui brand, printr-o cunoastere temeinica a afacerii tale, oferindu-ti cele mai bune solutii pentru a te dezvolta din toate punctele de vedere. Cateva lucruri esentiale: iti oferim perspectiva, te ajutam sa iti gasiti intrebarea potrivita, pentru a obtine raspunsul corect.

Vrei sa vezi mai multe proiecte?

Vezi mai mult

We are the best team

Vestibulum facilisis rhoncus tempor. Duis non ipsum volutpat, rhoncus nisi sed, pulvinar ex. Etiam sit amet libero conse

Clientii Nostri